Zarah Öbergs mottagning

Vår mottagning


Vår mottagning ligger strax utanför Strängnäs, men vi tar emot merparten av våra konsultationer via telefon eller Skype, då vi har patienter i hela världen. Alla tester tas hemma enligt anvisning eller via remiss på vårdcentral.

Zarah är utbildad näringsterapeut, fytoterapeut, kostrådgivare, hälsopedagog och har 5 års universitets- och högskoleutbildning. Zarah är en flitigt anlitad föreläsare och är även utbildad journalist. Hon är expert i tidningen HÄLSA och på Kurera.

Vi är medlemmar i Svenska Naturläkarförbundet (SNLF) och Svenska Journalistförbundet (SJF) och har patientförsäkring via Gefvert.  


Hur provtagning går till


När du bokar en tid via telefon, så bestämmer vi tillsammans vilka tester som är lämpliga. Testerna skickas sedan hem till dig och tas hemma enligt anvisning. Anvisningar skickas via mail eller finns med i ditt testkit. 

När dina provsvar har kommit, så erhåller du genomgång av provsvar och personligt anpassade rekommendationer via mail, eller via telefon om så önskas. Vi är mycket måna om att ge dig en konkret plan, så att du vet exakt hur du ska gå vidare.

Vi erbjuder cirka 400 olika provtagningar och har samarbete med unilabs för skolmedicinsk provtagning. Utöver detta, så erbjuder vi bland annat mikrobiomtest, parasittest, candidatest, provtagning på signalsubstanser, hormontest (salivtest) från Labrix, urinmineralanalys, provtagning på fettlösliga vitaminer samt Q10, organic acids test, aminosyratest samt djupare och mer omfattande sköldkörteltester. Kontakta oss gärna för frågor om provtagning. 

Övrig information

  • Vår GDPR-policy återfinns på Zarah Öbergs blogg, www.zarahssida.se 
  • Vänligen notera att alla tider behöver bokas 
  • Vi erbjuder inte medicinsk behandling till barn under 8 år 
  • Vi respekterar och följer Sveriges lagar och behandlar således inte svåra sjukdomar som inte får behandlas enligt lag
  • Alla avbokningar debiteras vid bokning och skall avbokas senast 24 timmar innan din bokade tid. 
  • Sänd gärna med eventuella sjukvårdsbaserade prover inför din konsultation, så att vi kan gå igenom dina provsvar tillsammans.